slowe wrote:
ıkı tarafı da tebrık ederım
okadar zaman savasa zaman ayırmak kolay ıs degıl
benım aklıma takılan sadece o kadar uzun bır savasta cok daha uzun bır katılımcı beklerdım
en azından baska ıttıfaklardan savası takıp etmek ıcın 10 fılıka gondermıs
10 15 kısı olması gerekırdı bana gore
savaşa diger ittifaklar dahil olmadı ama hepsi takipteydiler kardeşim
Kurtcigeri wrote:
Rapor incelendiğinde, saldıran tarafta geriye kalan çok birlik var. Buda bu birliklerin cephanesinin tükendiğini uzun süre cephanesiz savaştıklarını gösteriyor. Doldur boşalt yapamadıkları için , fazla kesim olmuş. Sürekli savaşa dışarıdan takviye birlik soksalarda savaşı forse edememişler. Alev taktiğide işe yaramamış..FlemaN wrote:
Tebrikler
Galibiyetinizi gölgelemeden Saldıran tarafta Tecrübe/Bilgi veya Teknik açıdan problem yaşadıklarını düşünüyorum. O kadar Alev ne işlerine yaradı?
dediğiniz gibi Beta serverı Best OF Beta [BOB] ittifakı muhteşem zaferini görmek ve incelemek için; TIKLA SAYFAYA GİR. sayfayı girip acıklama yaptıgım ilk postu okursanız gerisi gelecektir daha kolay olayları ve savaşın inadını anlayacaksınız
ayrıca bu şavaş kazanılana kadar bir cok antika olaylar yaşandı hepsi sayfamızda mevcuttur 7000 lik 5000 lik savaşlarımız daha oldu generalleri patlayan altınsız kalan altını dagılan liderleri generalleri aylarsa 12 sehir ablukada kalan hepsini boy boy astık sayfamıza

Zordur bizimle yürümek.
Bunu bizimle yola çıkanlar bilir; hepsi yarı yolda gittiler.
Suç kimde?
Biz zoru seviyoruz, onlar sevmiyor.
Yapacak bir şey yok,
Suçumuz var mı? Tabi ki var!
"Zor yola, kolay kişilerle çıkmak” en büyük hatamız.
EN UZUN DENİZ SAVAŞI 36032 raund 375 gün TIKLA